Jak na online marketing pro e-shop s cukrovinkami?
E-commerce sektor cukrovinek v posledních letech roste. E-shopy v tomto odvětví potřebují efektivní online marketingovou strategii, která jim...
E-commerce sektor cukrovinek v posledních letech roste. E-shopy v tomto odvětví potřebují efektivní online marketingovou strategii, která jim...
Zbožové vyhledávače se staly klíčovým prvkem online nakupování a pro podniky, které se snaží oslovit zákazníky na internetu,...
Rychlé a snadné low carb snídaně Nízký obsah sacharidů neznamená nudné snídaně. Máme pro vás spoustu nápadů na syté a chutné pokrmy,...
Historie pečení a jeho význam v tradiční české kuchyni Historie pečení sahá až do pravěku, kdy člověk začal používat oheň k přípravě potravy. V tradiční české kuchyni má pečení dlouhou tradici a význam. Pečivo bylo nedílnou součástí stravy po staletí a stalo se symbolem pohostinnosti. Tradiční české pečivo,...
23. 03. 2024
Co je bulgur a jak se připravuje? Bulgur je tradiční surovina pocházející z Blízkého východu, která se získává mletím parboiled pšenice. Tento druhý nejstarší obilovinový produkt na světě má hrubou strukturu a vynikající nutriční hodnoty. Při přípravě bulguru není třeba vaření, stačí zalít vroucí vodou nebo...
22. 03. 2024
Historie bistra bastardo v Praze Bistro Bastardo je restaurace v centru Prahy, která otevřela své dveře v roce 2015. Zakladatelé, kuchaři Jan Novák a Markéta Svobodová, chtěli vytvořit místo, kde se spojí tradiční česká kuchyně s moderním zpracováním surovin a netradičními kombinacemi chutí. Restaurace rychle získala...
21. 03. 2024
Moje gusto - představení a historie Moje gusto je renomovaný obchod s exkluzivními potravinami a produkty, který si získal důvěru zákazníků díky své dlouholeté historii a kvalitě nabízených výrobků. Společnost byla založena v roce 2005 s cílem přinést do České republiky vybrané lahůdky a delikatesy z celého světa. Od...
20. 03. 2024
Dorty s ovocem jsou oblíbeným dezertem pro mnoho lidí po celém světě. Ovoce dodává dortům nejen lahodnou chuť, ale také osvěžující a zdravou složku. Kombinace šťavnatého ovoce s křehkým těstem vytváří dokonalou harmonii chutí, která potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaše oči. Dorty s ovocem jsou skvělou...
19. 03. 2024
Historie pirožků a jejich význam v české kuchyni Pirožky mají dlouhou tradici v české kuchyni a jsou nedílnou součástí našeho kulturního dědictví. Jejich historie sahá až do středověku, kdy byly pirožky oblíbeným jídlem u šlechty i prostých lidí. Původně se plnily masem nebo zeleninou a postupem času se recepty...
18. 03. 2024
Co je wagyu steak? Wagyu steak je exkluzivní druh japonského hovězího masa, který se vyznačuje mimořádnou kvalitou a chutí. Slovo "wagyu" doslova znamená "japonský skot" a označuje plemeno skotu původem z Japonska. Toto maso je známé svou vysokou mramorovaností, což znamená, že obsahuje velké množství intramuskulární tuku,...
17. 03. 2024
Co je "ekucharka" a jak funguje? "Ekucharka" je moderní online platforma, která slouží jako digitální kuchařka pro vaše recepty a nápady na vaření. Umožňuje uživatelům snadnější organizaci receptů, sdílení s ostatními a inspiraci pro každodenní vaření. Díky ekucharce můžete mít všechny recepty po hromadě...
16. 03. 2024
Buchta je tradiční český pokrm, který se peče již po generace v našich domácnostech. Tato lahodná sladká dobrota je oblíbená pro svou jednoduchost a skvělou chuť. V dnešním receptu vám přinášíme klasický recept na domácí buchtu plnou šťavnatého ovocného náplně. Sledujte nás krok za krokem a naučte se připravit tu...
15. 03. 2024
Co je napěňovač mléka a jak funguje? Napěňovač mléka je zařízení určené k vytváření lahodné pěny z mléka pro různé nápoje, jako cappuccino nebo latte. Princip jeho fungování spočívá v tom, že pomocí speciálního tryskového systému vytváří tlak a víření, které přeměňuje tekuté mléko na hustou a jemnou...
14. 03. 2024
Co jsou Fornetti a jak vznikly? Fornetti je maďarský pekárenský řetězec, který se specializuje na čerstvé pečivo a dezerty. Fornetti vznikl v roce 1997 a od té doby si získal oblibu nejen v Maďarsku, ale i v dalších zemích střední a východní Evropy. Za úspěchem Fornetti stojí skvělá receptura, kvalitní suroviny a...
13. 03. 2024
Představení receptu na rýžový nákyp se švestkami. Rýžový nákyp se švestkami je lahodný dezert, který potěší nejen milovníky sladkého. Tato tradiční pochoutka spojuje krémovou rýži s ovocem do dokonalé harmonie chutí. Jeho příprava je relativně jednoduchá a výsledek stojí za to. Tento recept je skvělou volbou pro...
12. 03. 2024